Jeg har nu kørt et lille 8 ugers strand cut, som sluttede for 2 uger siden. Jeg har haft lidt travlt så derfor først en update nu.

Er jeg tilfreds med resultatet? NEJ… Jeg ved ikke hvad der er gået galt, men jeg har mistet mere styrke og lean masse end nogensinde før. Selvom jeg ikke har kørt en super hård diæt, og ingen cardio har lavet, så det fedtet bare ikke forsvundet. Udfra mine målinger har jeg smidt 1,5kg fedt, men 4,5kg leanmasse.

Hvad det skyldes ved jeg ikke præcis, men det kan have noget at gøre med at jeg mistede mit fuldtidsjob, samt har haft en masse at se til med det nye motionscenter jeg åbner sammen med min kone Heidi. Jeg har længe sovet meget ringe, og det er sikkert ikke godt under en diæt, eller for den sag skyld heller ikke hvis man ikke er på diæt. Det kan også skyldes en lang periode med lavere fedt% end normalt.

Men der kan da ses et synligt resultat. her under ses billederne fra uge 1 og uge 8.

Brian Nielsen-strandform-week-8-slut

Lige nu er der ingen motivation til at træne eller spise efter nogen plan. Håber det vender tilbage når det nye center er åben og kører på fuld knald. I kan læse mere om projekter på in2fitness.dk, og synes gerne godt om vores facebookside her