UKDFBA international grand prix

MotivationBrian nielsen diæt start

Har længe gerne ville stille op igen, men motivationen til en diæt har været lig nul. Der har været mange ting som har gjort, at jeg ikke kunne tage mig sammen.

  1. Kunne ikke overskue at skulle holde sommerferie på diæt igen
  2. Havde/har travlt i vores motionscenter in2fitness (som jo er godt)
  3. Nød ikke hele tiden at tænke over hvad der blev proppet i kæften
  4. At have mere kvalitetstid med familie og venner
  5. Lidt præstationsangst, over ikke at komme i form

Efter at have været med til DNFF’s konkurrence i Randers som coach og tilskuer, blev jeg lidt tændt må jeg sige. Kunne se hvor fedt det var for alle atleterne, at stå der på scenen i deres livs form. Brian Nielsen after runningRasmus som vandt bodybuilding klassen, var også meldt en konkurrence i England under samme moderforbund WNBF/INBF. UKDFBA som det hedder i England, var også den konkurrence jeg havde kigget på, og sammen med en af de kvindlige deltager i bikini klassen, bestilte vi samme hotel og flybillet. Så var beslutningen taget. Konkurrence den 28 september 2014. Sommerferie til Ungarn med familien var bestilt, og heldigvis var der gode træningsforhold, og vi kunne selv lave mad.

Diæten

Hvordan skulle diæten gribes an denne gang? Egnetlig havde jeg sagt til mig selv, at denne gang skulle jeg selv have en coach. Jeg ved af erfaring, at selv om jeg ved hvordan diæten skal gribes an, så kommer der altid et tidspunkt, hvor hovedet og kroppen ikke vil det samme. Derfor er det rart at have en, som kan fortælle hvad man skal gøre. Men da det blev en hurtig beslutning og jeg ikke helt vidste hvem jeg skulle bruge, blev det mig selv igen.

Jeg har afprøvet mange forskellige tilgange til kost under denne diæt.Nutelle og peanutbutter

  • intermittent fasting
  • carb backloading
  • low carb
  • carb cycling

De er alle gode på hver sin måde, men ingen stikker kcal overskud 🙂 Sidst jeg stod på scenen til WBFF, vejede jeg 81 kg. Jeg vil mene at jeg siden 2012 har øget min muskelmasse nogle kg, og da vægtklasserne skiller ved 80kg, skulle jeg derunder. Jeg har aldrig været tilfreds med min fedt%, så der måtte jo kunne tages ekstra på den konto. Startede ud på 88-89kg morgenvægt, og ligger nu på 79,5kg, så det er lykkedes at komme ned under 80kg, men det har kostet noget masse. Jeg har aldrig været så træt og uoplagt, som under denne diæt, og kcal indtaget har været lavere. Jeg har haft 1-2 dage med ekstra kcal hver uge, og det har virket meget godt. I hvert fald på humøret.

Træning og cardio

Indtil de sidste par uger har træning kørt rigtig godt. Har haft masser af energi så snart jeg gik igang. Cardioen er langsomt øget, fra uge til Brian Nielsen quadsuge. Har både været på cykelture, løbeture, powerwalk, lavet vægttræning som cardio, samt HIIT på forskellige måder. De sidste uger har der kun været energi til gåture, grundet lavt kulhydrat indtag.

Formen

Jeg har både gode og dårlige dage, når jeg kigger mig selv i spejlet. Sådan er det altid. Jeg håber virkeligt at det hele er arbejdet værd, når jeg om 9 dag står på scenen i Leamington Spa i England. Jeg tror jeg kommer med den bedste for jeg har været i, men ved også at det kræver meget, at skulle stå ved siden af en monster shredded Rasmus Hansen 🙂

WISH ME LUCK 🙂Back double biceps Brian Nielsen