Nu står der snart 2015 på kalenderen, og når jeg kigger tilbage på 2014 er den fløjet afsted. Jeg har kun nået halvdelen af alt det jeg gerne ville nå. Arbejde, træning, diæt, og en konkurrence har fyldt rigtig meget dette år, så familie og venner er kommet i 2. række. Det skal der laves om på i 2015.

Der bliver ingen diæt, ingen konkurrence (bodybuilding,fitness) som kræver 95% af mig. Selvom jeg har et kæmpe ar på mit selvværd, og meget gerne vil bevise overfor mig selv, at jeg kan gøre det bedre, og stå i meget bedre form end jeg gjorde i England i år, kommer det ikke til at ske. Beslutningen er taget.Brian abs and thigh

Jeg har desuden døjet med smerter i skulderen de sidste par måneder, som stammer fra en gammel operation. Har ikke kunnet squatte tungt hele 2014, så den gamle krop trænger sgu nok til at slappe lidt af.

MEN jeg kan jo ikke helt slippe. Jeg skal have et eller andet mål. Så jeg vil kunne dødløfte 250kg inden 1. juli. Mit gamle maks er 220kg, så det burde være muligt 🙂

Der kommer rigtig mange spændende nye tiltag i in2fitness næste år, vil dog ikke helt løfte sløret endnu.

Tak for i år 🙂