Jeg har mere lean masse og styrke end jeg nogensinde har haft. Fedt% er lav og det har den været i lang tid.

Man hører tit at folk bulker for at blive stærkere og få mere muskelmasse. Tit kommer de bare til at se tykke ud, og så er der sgu ikke meget ved det efter min mening. Jeg tror ikke at det kan betale sig at blive for tyk “offseason” og dermed skal køre en lang og hård diæt. De ekstra gram/kilo du evt har taget ekstra på, vil du smide igen under diæten.

Jeg har siden maj 2010 jævnligt målt min fedt% efter Jackson & Pollock’s 3 punkts måling, og kun de første 2 målinger har min fedt% været over 10%. Siden min første log den 3.maj 2010, er min vægt gået fre 88-85,5kg, min leanmasse er gået fra 77,1-80,8kg, fedtmassen er gået fra 10,9-4,7kg, fedt% er gået fra 12,4-5,5%

Samtidig er styrken blevet væsentlig bedre selvom fedt% er gået ned.

Her er en video fra en af mine træningspas, som for tiden er sheiko #37