Jeg har besluttet mig for at prøve noget nyt, så jeg har meldt mig til DM RAW i styrkeløft i Horsens den 17. marts. De sidste 2-3 måneder har jeg også trænet for at blive stærkere i squat, bænkpres og dødløft.

Det er gået stille og rolig fremad i forhold til hvor meget tid jeg har brugt på at finde den rigtige teknik og løftestil for mig. Jeg tror jeg er ved at have fundet det, og nu skal jeg bare have lavet nogle løft, så jeg kan blive bedre.

Jeg havde for en uges tid siden 9 dage men sygdom, hvor jeg hverken kunne spise eller sove, og jeg frygtede at det ville sætte mig langt tilbage, men heldigvis kan det faktisk ikke mærkes på styrken. Den er i hvertfald ikke blevet dårligere, jeg ved dog ikke om den havde været bedre uden jeg havde været syg. Jeg smed ca. 5 kg. under de 9 dage, og mangler stadig at få de sidste kg igen.

Jeg skal stille op i den klasse der hedder -93kg, så vil gerne tage nogle kg. på inden for at se om det kan give noget styrke. Det er dog ikke så nemt som sagt. Jeg vil ikke bare spise en masse usundt for at gaine nogle kg.

Brian Nielsen Powerlifting Brian-Nielsen-fitness Brian-Nielsen-styrkeløft