Har det meste af mit liv været overvægtig. Det er selvfølgelig noget jeg altid har været træt af. Jeg skulle snart være far og ville gerne kunne lege med min datter, samt have et bedre helbred generelt.

Jeg besluttede mig for at tage kontakt til Brian og få hans hjælp.

Vi startede med en samtale og fik snakket om hvad der skulle til for at nå mit mål. Mit problem var kosten og det var det vi koncentrerede os om i starten.

Jeg skulle lave det træning jeg havde tid tid, men vigtigst var det at jeg fik styr på kosten. Jeg fik en kostplan som jeg synes var nemmere at overholde en jeg havde frygtet.

Jeg kunne hurtigt se resultat og det gav mig motivation til at fortsætte. Brian var hele tiden med hvis jeg havde spørgsmål. Der blev ændret i kostplanen hvis jeg havde brug for det. Vi begyndte også at få noget planlagt træning lagt ind i løbet af ugen

Efter 24 uger havde jeg smidt 15kg ca. Jeg er langt fra færdig, men har fået redskaber til at fortsætte selv.

Kenneth

Kenneth online forløb