Livsstilsændring vægttab

40 fed og færdig, nej hellere 40 fit og frisk

I dag behøver vi ikke engang være 40 for det udtryk kan bruges. I mange tilfælde er det allerede fra 25 års alderen det begynder at vende.
Grunden er at vi har så travlt med familie, karriere, at vi glemmer os selv. Sociale arrangementer, mad på farten, er med til at spejlbilledet ikke er noget du er stolt af.

Det skal du lave om på

Det er tit en jungle, at finde rundt i hvilken magisk kur der er bedst, men sammen med min hjælp, finder vi den løsning der passer bedst ind i din nuværende hverdag, og ændre kun de ting, der en nødvendige for at få netop den ændring du har brug for. Vi tænker ikke i slankekur, men livsstilsændring.

 • Vi tilpasser træning efter niveau og tid
 • Udarbejder en kostplan som passer ind i din og familiens hverdag
 • Der er stadig plads til hygge og sociale arrangementer

Husk du er velkommen til en uforpligtende samtale. Kontakt mig på brian@fitandstrong.dk

livsstilsændring vægttab

Priser personlig træning

 • Gratis samtale inden start
 • Nyt træningsprogram hver 4. uge
 • Kostvejledning og justeringer efter behov
 • Måling af fedt% hver 4. uge
 • Fri mail og sms support
 • Afsluttende samtale
 • 10 x personlig træning = 5500kr,-
 • 20 x personlig træning = 9500kr,-
 • 30 x personlig træning = 12750kr,-

Læs her hvad andre har sagt om forløb med livsstilsændring vægttab

Jeg var nået til et punkt, hvor jeg havde været stoppet med at ryge i 2 år og dermed også taget lidt ekstra kilo på …som man jo gør ….efter et rygestop

Jeg syntes jeg kæmpede forgæves med at smide de ekstra kilo igen, og jeg havde et stort ønske om at tabe det usunde fedt, som min krop til overflod havde ophobet på min overkrop.

Da vi i familien er disponeret for alverdens dårligdomme som,  højt blodtryk – højt kolesterol – og alle de andre sygdomme, besluttede jeg mig for at der måtte gøres noget

Jeg ringede til Brian, som jeg havde fundet online og jeg fik booket en samtale med ham.

Jeg var jo lidt spændt på, om Brian ville være en af de muskelbundter, der kan fordrive enhver person med en forhøjet fedtprocent ud af centrene.

Mine fordomme blev straks gjort til skamme. Brian var en helt normal person med en meget fit harmonisk krop, og jeg følte mig straks i trygge hænder.

Jeg blev introduceret for kostrådene, på en måde som var fuldt fornuftige og heldigvis alt andet end fanatiske.

Og der blev taget hensyn til hvad jeg kunne lide og spise og hvad jeg ikke var så vild med

Jeg var tryg og købte et 3 måneders forløb.

Udgangspunktet var nul…men ret hurtig fik han lært mig teknikkerne, styrket min krop og resultaterne kom meget hurtigere end jeg havde forventet.

Da vi nåede til første måling efter 14 dage, og ”delletangen” skulle i brug, havde jeg allerede smidt en del cm om taljen, og jeg var i chok over, hvor nemt det var gået.

Det var ved min første måling, at det gik op for mig, at mit samarbejde med Brian ville ændre min opfattelse af træning og give mig nogle vilde resultater.

Ydermere havde jeg i den periode spist uafbrudt.

Træningen havde gjort mig sulten på en helt ny og aggressiv måde.

Tidligere har jeg aldrig haft problemer med at springe et måltid over, morgenmad var en by i Rusland, og nogle dage følte jeg ikke sult og spiste slet ikke. Nu var jeg konstant sulten og kastede mig glubsk over maden.

Jeg har aldrig i mit liv tabt mig så let, kiloene er raslet af mig, og hvad vigtigere er: jeg følte mig sundere og havde det bedre, end jeg havde haft i årevis.

Jeg vil til en hver tid anbefale personlig træner og livstilomlægning, og gerne Brian som jeg syntes er dygtig, kompetent og tager dine mål og ønsker alvorligt.

Jeg har glædet mig til hver og en, af de træninger jeg har haft med ham.

Han har lært mig at elske at træne og vist mig, at man kan nå utrolige resultater uden at træne sig selv halvt ihjel og sulte sig.

Når bare man gør det rigtige, er det egentligt overraskende lidt der skal til.

Det er lige præcis den indstilling og balance, som jeg ubevidst søgte, og som jeg taget med mig.

Nu er jeg begyndt at træne på egen hånd og synes slet syntes det er fantastisk. Noget der ville have været utænkeligt før mit 3 mdr forløb med Brian

Stor tak til Brian for… ja, for mange af de ting der har ændret sig i mit liv, som følge af mit forløb sammen med ham

Forløb med livsstilsændring

9 måneder senere tog jeg mod til mig og kontaktede Brian. Det er i den grad det bedste jeg har gjort for mig selv i rigtig mange år.

”du har psoriasis-gigt” sagde lægen for 18 måneder siden, da jeg klagede over ømme og hævede led, samt underlig influenzalignende fornemmelse i kroppen gennem lang tid.

Øv! – i gang med Methotrexat mod leddegigt hver uge resten af livet. Og alligevel symptomer på influenza og ondt i leddene.

”styrk dit korset” sagde lægen. ”gå til en fysioterapeut, hvor du også kan lave nogle øvelser”.

Jeg gik til møder og jeg fik en snak med både ergoterapeut og fysioterapeut gennem Silkeborg Sygehus og ikke noget ondt om dem, men jeg havde bare svært ved at se mig som en 43 årig patient i deres system resten af livet.

9 måneder senere tog jeg mod til mig og kontaktede Brian. Det er i den grad det bedste jeg har gjort for mig selv i rigtig mange år.

Inden da havde jeg aldrig været i et motionscenter. Det ligger mig simpelthen fjernt. Jeg har endda rig mulighed, da jeg gennem mit job bor på hotel mindst én gang om ugen og enten kan benytte hotellets faciliteter, eller har tiden til at gå i et center. Jeg har enkelte gange listet langs muren ned i hotellets gym, for ret hurtigt at vende om, såfremt der var andre mennesker i gang. Ingen idé om, hvad jeg egentligt skulle dernede…

Til gengæld løb jeg 1-2 gange om ugen. Ruter mellem 4-6 km., og har gjort det i 10 år uden noget mål, andet end frisk luft og almindelig velvære.

Brian og jeg fik en god snak i en times tid den første gang vi mødtes. Om mine mål og forventning, om hvorfor jeg var der. Han skulle lære lidt om mig, men for mig handlede det mest om, hvorvidt jeg fandt Brian tillidsvækkende. At jeg kunne starte forløbet i troen på, at han ville kunne hjælpe mig fysisk, men ikke mindst mentalt.

Målene blev:

 1. at lære at begå sig i et træningscenter for at jeg selv på den lange bane, kan holde mig i form og styrke mit ”korset”.
 2. at tabe mig på bryst og mave og lave fedt om til muskler.

Jeg startede 15. marts 2015 i et 12 ugers forløb med 24 x træning a 50 minutter.

6 uger senere var jeg gået fra en vægt på 89 kg. (de sidste 10 år), til en vægt på 82 kilo (jeg er 189 cm. høj).

Det var hårdt i starten og alligevel ikke… det gjorde og gør selvfølgelig ondt i kroppen efter træning, men på den gode måde… og jeg fandt det svært at sidde med små vægte de første uger og kæmpe, men Brian har været en fantastisk støtte i en kombination af godt humør, respekt for mit niveau, samt evne til at flytte mine grænser længere end jeg havde troet muligt. Det at have Brian som personlig træner ved min side gjorde for mig, at jeg blev mere ligeglad med eventuelt andre personer i lokalet, samt bidrog til at holde fokus på træningen, og på at øvelserne blev gjort rigtigt.

Gennem 12 uger har jeg været gennem næsten alle de maskiner der findes, og især sidste halvdel af forløbet, hvor vi arbejdede med frivægte har været en åbenbaring for mig. Lyder måske overdrevet, men jeg havde aldrig forestillet mig at jeg en dag skulle ligge og lave bænkpres. Og samtidig nyde det…

Da jeg gik på vægten den sidste dag vejede jeg 81 kilo og havde fjernet 25% af mit fedt på bryst og mave. Og ændret en fedtprocent fra 19 til 15.

Her 2 måneder efter endt forløb har jeg ingen ledsmerter og har sjældent influenza- symptomer. Jeg har langt mere energi i hverdagen end tidligere, og jeg dyrker motion i hotellets gym hver uge. Også selvom der er andre tilstede. Måske løfter jeg ikke så mange kilo, men jeg er tryg ved maskinerne og øvelserne, og jeg ved jeg laver dem rigtigt!

Mit daglige job er repræsentativt og jeg føler med følge vægttabet og en ”strammere krop”, at jeg har langt mere selvtillid og bedre udstråling, hvilket er dejligt selvforstærkende ift. at fortsætte i træning.

Og en herlig sidegevinst ved forløbet er, at min løbedistance nu er steget til 9-12 km. pr. løbetur et par gange om ugen. Selvfølgelig fordi jeg nu løber med stærkere muskler og med færre kilo, men også fordi Brian har lært mig at flytte mine egne grænser. Præcis som når han gradvist øgede vægtene i træningen (med eller uden min viden)…

For mig har det været vigtigt, at have en træner jeg kunne respekterer i forhold til det han skulle hjælpe mig med. Brians resultater med egen krop taler sit tydelige sprog. Der er brugt mange timer og der er trænet hårdt og levet sundt. Det har jeg stor respekt for. At Brian så samtidig er et rart menneske, der har udvist gensidig respekt, har overholdt alle aftaler, er kommet med godt humør til hver træning (på hans egen rolige facon uden store armbevægelser), har været prikken over i ́et.

At have en anden person meget tæt på sig i næsten 24 timer over 12 uger, og som kun vil dig det bedste, mens man arbejder med at flytte egne grænser (langt udenfor ens egen comfort-zone), er en meget speciel oplevelse. Og for mig har det hen i forløbet føltes som et venskab, som jeg stadig savner her 2 måneder efter.

Jeg kan på det varmeste anbefale alle at investerer i sig selv og benytte Brian. Mvh. Kenneth Grønne, 28.08.15

Fit And Strong Livsstilsændring