Det kan godt være svært at få skrevet noget her, når der ikke rigtig er noget interessant at skrive om, og der ikke er nogle mål at gå efter. Det skal være slut nu.

Jeg har meldt mig ind i en styrke klub, Athena i Silkeborg. Klubben har ikke mange medlemmer, og tror ikke rigtig der er nogle der konkurrerer. Der er det udstyr man skal bruge, men heller ikke mere end det.

Jeg har de sidste 5 uger trænet for at blive stærkere i de 3 store. Bænkpres, squat og dødløft. Jeg synes altid jeg har været okay med i squat og bænk, men dødløft har aldrig været min stærke side. Før brugte jeg altid stropper når jeg skulle løfte mere end 100kg, ikke fordi jeg ikke kunne løfte, men synes det var bedre at løfte uden at skulle tænke over grebet. Så det har klart været en svaghed for mig at min grebsstyrke var bagefter. I sidste uge tog jeg 3x170kg med overhåndsgreb så det er gået hurtigt frem.

Igår var jeg nede får at teste fremgangen de sidste 5 uger. Jeg filmede mine forsøg som kan ses her.

Jeg prøvede også et forsøg i dødløft, men 3 max forsøg indenfor 1 time var sgu lige for meget for en nybegynder. Jeg har før taget de samme kg i både squat og bænk, men slet ikke med samme stil. Tror stadig jeg mangle at få pudset stilen lidt til før den er godkendt, men synes jeg er godt på vej. For 14 dage siden lavede jeg 220kg i dødløft, og det er ny pr. med 10kg og så uden stropper.

Jeg begynder et sheiko peaking program som kører de næste 4 uger, som afsluttende har en konkurrence/maks dag. Jeg har lidt mistanke om at jeg har været lidt for hård ved mig selv og kørt for hårdt på. Programmet har kun 3 dage med vægte om ugen, derved håber jeg at kunne restituere lidt.

Brian Nielsen form-4-okt posing

Jeg har kørt en stille rolig diæt nogle uger og formen er nogenlunde i forhold til at jeg er offseason. Fedt% ligger ca på 5.6% målt med 3 punkts måling.