Sidste uge var der dømt påskeferie med familien, og vi var en tur på Sjælland fra onsdag af. Det var dejligt at komme lidt væk hjemmefra og nyde at maden blev serveret, selvom det nok ikke ligefrem var diæt mad. Jeg gik nogle ekstra lange ture for at kunne spise ekstra af den dejlige mad som Heidi’s mormor lavede.

Jeg var 2 gange i Anger Management for at træne. En gang sammen med Teddy Prip til en omgang ben og skulder, der kommer video senere, og fredag sammen med de 2 atleter jeg skulle hjælpe til debutantstævnet søndag i forbindelse med Loaded Cup 2012. Anger Gym er et hardcore gym, med masser af tunge vægte, men rigtig god stemning. Helt klart et besøg værd hvis man er i Københavns området. Det koster 40 kr. for en enkelt gang, og man smider bare pengene i en automat som man kender fra solarier, så åbner døren.

Fra fredag kl 19.00 var der indvejning for mine 2 atleter til debutantstævnet. Niklas skulle være med i -80kg bodybuilding og Dennis +80kg bodybuilding. Der var nogle rigtig gode atleter i begge klasser og det skulle nok blive en god konkurrence.

Lørdag var vi en tur til loaded og kigge, men havde kun billetter til forbedømmelsen, og den blev afviklet meget hurtigt, så vi nåede næsten ikke at se noget af showet. Der var dog masser af expo i forhallen man kunne gå rundt at kigge på, samt smage nogle prøver på forskellige barer.

Der blev afholdt Loaded Battle som består af dips, bænkpres, biceps curl og fat grip. Jeg havde meldt mig på det hele undtaget biceps curl. Første battle for mig var bænkpres med min egen kropsvægt, som blev målt til 84kg. Jeg tog hele 36 reps med vægten og gav mig en 2.plads. Det var dog en pige der vandt over mig, men hun skulle kun tage det halve af sin vægt, så var 25kg. Så skulle jeg prøve dips. Jeg havde ikke de store forventninger da jeg lige havde taget bænkpres, og jeg stadig var træt. Men alligevel overraskede jeg mig selv og tog 61 reps og fik en 3.plads. 1.pladsen blev på 65 reps, og vil mene at jeg kan slå den uden at have bænket først. Fat grips er hvis ikke min stærke side, og jeg kunne holde holde min vægt i 10sek. Alt i alt gav det 2 fede sportstasker fra GASP med lidt goodies indeni.

Brian Loaded cup benchpres Brian Loaded cup benchpres 2 Brian Loaded cup dips

Brian Loaded cup fatgrip

Brian Loaded cup Battle

Resten af dagen stod den på afslapning på hotellet, samt klargøring af atleterne med farve og form check.

Der kommer et indlæg om konkurrencen og hvordan mine atleter klarede sig en af de nærmeste dage.