Personlig træner Viborg

Som så mange andre piger, ville jeg gerne tabe noget fedt og være mere markeret.

Havde hørt om Brian som var personlig træner Viborg, gennem en ven som talte godt om ham.

Jeg tog kontakt og vi fik hurtig aftalt at jeg skulle bruge 24 uger på det så jeg ikke synes det var hårdt og jeg ikke mistede noget muskelmasse. Jeg har dog forlænget med 12 uger mere efterfølgende.

Jeg fortalte ham hvilke madvarer jeg gerne ville have i min kostplan og fik lavet et træningsprogram, og fik et nyt hver måned. Det hele var nemt at gå til, og hvis jeg havde spørgsmål fik jeg hurtigt et svar fra Brian.

Jeg er super tilfreds med forløbet, og synes det er første gang jeg har følt jeg var i gode hænder.

Kan kun anbefale Brian til andre

Anja

Vil du have lignende resultater med en personlig træner?

Dette flotte resultat er opnået med et online forløb, med personlig træning i Viborg 2-3 gange i forløbet. Ved at vælge mig som personlig træner for du styr på teknik i øvelser, og er sikker på at lave disse korrekt.

Vælger du et online forløb, kan du sagtens tilkøbe personlig træning, og træne med mig i Viborg.

Har du brug for den fulde støtte og opmærksomhed, kan du vælge en livsstilsændring, se mere her

Personlig træner viborgPersonlig træner viborg