Jeg har et stykke tid gået og overvejet at stille op til WBFF fitness model den 19. maj i Sønderborg. Efter jeg stillede op i GNBF i Tyskland sidste år, har fået karantæne i DBFF. Det betyder jeg ikke kan stille op i DBFF hele 2012. WBFF er et nyt fedt forbund i Danmark, og pt. den eneste mulighed for at stille op i år.

Jeg sagde godt nok efter sidste konkurrence at der ville gå nogle år før jeg skulle på scenen igen. Jeg vil dog rigtig gerne støtte op om WBFF og folket bag, da de gør et kæmpe arbejde for at fremme sporten i Danmark. Og efter Mr. Fitness ikke bliver holdt på Dansk jord, synes jeg det er fedt med flere konkurrencer.

Du kan  se her.

Jeg har aldrig haft en så god form så langt fra konkurrencen. 7 uger før har jeg samme fedt% som jeg havde 2 uger før DM 2011 samt 1,5kg mere leanmasse. Så det tegner godt. Jeg er startet diæten ud på mellem 2800-3500 kcal, og ca. 1000kcal forbrændt på ekstra cardio ud over styrketræning. Jeg kører lidt op og ned i kcal da jeg synes det virker rigtig godt.

Billederne herunder er fra 8-9 uger ude.

 

brian-nielsen-marts-wbff-2012-2 brian-nielsen-marts-wbff-2012-1