Nu sidder man her 2 dage efter det hele. Det hele startede for ca. et år siden, da beslutningen om at stille op en sidste gang blev taget. Konkurrencen skulle egentlig have været i England i forbundet UKDFBA som lå i oktober.

Grundet skilsmisse og salg af virksomhed blev planen udskudt. Efter nytår, var målet Sweden grandprix den 8. april. Igen vælger jeg at udskyde det, da jeg denne gang vil være sikker på at komme i en form jeg er tilfreds med. Det tager tid at presse sin krop ned i den fedt %, og eftersom jeg også ønsker at have et socialt liv ved siden af, vil jeg hellere stille op når jeg er klar, og ikke stille for at stille op.

Efter sidste konkurrence, havde jeg egentlig besluttet at skulle jeg stille op igen, skulle det være med hjælp fra en coach. Jeg ved af erfaring, at lige meget hvor meget viden du har om forberedelse, kan du ikke tage de rigtige beslutninger, når du er sulten og presset. Alligevel gik jeg også gennem dette uden en coach og træner. Jeg lagde en plan inden start, og den blev næsten fulgt.

Jeg har kørt efter princippet flexible dieting, hvor alt er tilladt at spise. Så jeg sidder her 2 dage efter konkurrencen, og egentlig ikke har ustyrlig lyst til noget specielt, da jeg under forløbet har spist det jeg havde lyst til, dog en afpassede mængder.

Jeg har også været i byen og festet, uden at drikke mig helt i hegnet. Alt dette ville jeg hellere ikke kunne forsvarer hvis jeg havde valgt at bruge en coach. Det er min måde at gøre et på, dog vil jeg heller ikke råde mine atleter til at gøre som jeg selv gør. Jeg kender min egen krop, og ved hvordan den reagere.

Inden jeg startede denne rejse, var jeg fast besluttet om, at det var absolut sidste gang jeg tog turen. Det er jeg stadig, men alligevel sidder jeg her og føler et kæmpe tomrum. Ingen træning, ingen vejning af mad, kan spise lidt ekstra mellem måltiderne. Ingen kontrol. Ved ikke 100% hvad jeg ønsker med træning i fremtiden. Jeg er konkurrence menneske, og er sikker på at der nok skal komme nye eventyr på CV’et.

Fra i dag, vil jeg blive tykkere, det er uundgåeligt. Det skal man acceptere, til gengæld bliver du gladere, du får mere energi og overskud. Hvis du spiller dine kort rigtig, kan du holde en fornuftig form, men det er vigtigt at du lader in krop komme ovenpå igen, gerne så hurtigt som overhovedet muligt. Står du i samme situation, og har lige været på scenen, så få lagt en plan af din coach, så du kan komme tilbage til en tilstand hvor kroppen har det godt. Og lad for guds skyld være med at gå på diæt igen om en måned, fordi du har taget på. Det kommer til at ske

Billeder fra Only The Strong 🙂

Backpose - brian nielsen
Front latspread - brian nielsen
Side pose - brian nielsen