Bodybuilding konkurrence

UKDFBA International GrandprixSide pose Brian Nielsen

Der er nu gået en uge ca, siden jeg var på scenen i Leamington Spa I England. Maven er fyldt og humøret er højt. Energien mangler stadig, men den kommer langsomt snigende. Jeg har haft en travl uge med arbejde, og træning har været begrænset til 2 x 30 min let styrketræning. Vægten ligger kun 3 kg over indvejningen sidste søndag (81.7 kg), til trods for jeg har haft lidt ondt i maven hele ugen, og synes jeg har spist konstant.

Turen derover startede fredag, og skulle flyve og bo sammen med Charlotte (Charlie Danesa) som skulle stille op i Womans Fit Body, hvor hun fik en 2. plads.
Vi var lige ved at komme for sent til flyet, og måtte tage en sidste sprint gennem ind checkingen da de havde lukket boarding. Men vi nåede det.
Vi skulle mellem lande i Frankfurt, og igen en lang gåtur og ventetid inden vi kunne flyve videre til Birmingham. Da vi kom til Birmingham, varBack double biceps Brian Nielsendet sidste tog til Leamington selvfølgelig lige kørt, og vi måtte tage en taxi til hotellet. Vi ankom 01.30 ca, og gik hurtigt i seng.
Lørdag morgen gik vi en rolig tur, og hen ad formiddagen mødtes jeg med Rasmus Hansen, som også var i samme klasse som mig. Vi gik lidt rundt i byen og var inde at kigge på det Engelske mesterskab, hvor vinderne gik videre til søndag, hvor vi også skulle på. Jeg var lidt sparsom med mad hele lørdag, da jeg var usikker på min vægt. Den skulle jo ligge under 80 kg. Så det meste jeg fik at spise var kød og grønt. Vi fik lov at træne i et rigtig fedt gym, The workout Mill, som er et old school gym med masser af jern og højt musik. Lige efter min smag. Synes formen var rigtig god, efter jeg fik et lille pump på. Hjemme på hotellet fik jeg øvet posering og fri posering. Det hele spillede synes jeg. Man kan aldrig øve for meget posering, og man kan altid blive bedre. Formen var hvad den var, og det kunne der ikke laves om på nu. Jeg er overbevist over at jeg var i den bedste form jeg havde været i, selvom der er plads til forbedringer.

Showday

Startede med et bad, og fik det sidste hår af. Fik et stykke chokolade og en riskiks, da vægten skulle holdes nede. Alt blev pakket, og vi gik afsted. Vi havde en spray-tan aftale kl 9.15. Efter det kunne jeg hoppe på vægten, som viste 78,3 kg. Det var jo lidt, og kunne godt have spist noget mere. Der var infomøde kl 11, og showet startede kl.13. Det hele gik meget hurtigt, og allerede 15.30 var det tid til at komme op. Jeg havde fået et rigtig godt pump inden, og synes selv det hele så godt ud. Alle 7 kom på scenen, og efter kort tid begyndte min farve at løbe rigtig meget. Jeg kom ikke med i første callout,Most muscular Brian Nielsen og kunne godt fornemme at jeg ikke var kommet i betragtning til en god placering.  Da vi alle havde været trukket frem, skulle vi vise den frie rutine, efter jeg havde fået tørret den overskydende farve væk, var jeg blevet lidt bleg. Men rutinen gik rigtig godt synes jeg, dog glemte jeg en posering og lavede en forkert, men var også først startet med at øve den om tirsdagen 🙂

Da alle havde været i gennem kom vi igen på scenen og skulle i gennem poseringerne igen, samt posedown. Jeg lavede lidt sjov sammen med Rasmus. Så var det tid til placeringerne. Da mit navn blev nævnt som 6. plads, må jeg indrømme at jeg for første gang i min karriere blev noget skuffet. Og der gik noget tid før jeg var kommet mig over det. Kan kan sagtens se hvor de andre er bedre end mig, og det må jeg arbejde imod hvis det bliver til en gang mere.

Selve konkurrencen var  rigtig godt arrangeret, og der blev taget meget hensyn til atleterne på dagen. Vi havde godt med plads backstage, og overdommeren snakker til en på en rar og venlig måde.Natural Bodybuilder Brian Nielsen

Hvad nu

Hvad der skal ske i fremtiden ved jeg ikke selv endnu. Forløbet denne gang har været den klart hårdeste, og slet ikke det værd. Det er tildels noget jeg selv kan ændre, da jeg har afprøvet nogle ting af på min krop, for at se hvordan jeg ville reagere på dem. Inden jeg gik igang var jeg slet ikke motiveret som jeg plejer, og det er godt nok vigtigt, for at holde fokus.

Nu skal det bruges til på familien, og arbejde. Og hvad fremtiden bringer er uvist

Der er flere billeder her