3 uger er der allerede gået siden det første WBFF show blev afholdt i Danmark. Oplevelsen var rigtig god, og det var super godt arrangeret når man tænker på det vart første gang.

Jeg ramte min bedste form nogensinde, selvom jeg ugen op til synes det hele var noget lort. Jeg tror altid jeg har tildens til at se mig selv i spejlet og ikke synes det er godt nok. Jeg har lært meget om mig selv under vejen dertil, og det kan helt sikkert bruges i fremtiden. Selve diæten denne gang var jo nok egentlig det letteste jeg har været i gennem rent fysisk, men psykisk var det den hårdeste. Jeg var nok bange for at jeg endnu engang ville stå på scenen som jeg oplevede det til DM 2011, hvor alt der kunne gå galt, gik galt. Heldigvis gik det jo godt, og tror det gælder om at hvile i sig selv og virkelig ikke tænke negativt.

wbff-danish-championship-2012-Brian Nielsen wbff-danish-championship-2012-Brian Nielsen Muscle Model wbff-danish-championship-2012-Brian Nielsen-Fitness Model

Hvad så nu? Efter konkurrencen har lysten og motivationen til at træne ikke rigtig været der. Synes også familien trængte til noget kvalitets tid, og heldigvis havde vi en god uge med sommervejr lige efter hvor der blev hygget. Planen var jo egentlig også at køre en offseason diæt, men den kan jeg virkelig bare ikke finde lysten til. Heldigvis er vægten er steget voldsomt.

Hvad bliver næste konkurrence? Ja lige nu har jeg slet ikke planer om nogen konkurrence, og ved faktisk heller ikke hvad genre det skal være. Jeg var på min første crossfit intro time i starten af ugen. Det synes jeg er rigtig fedt, og det er helt sikkert noget vil vil gøre noget mere i. Hvem ved, måske man skulle gå efter at blive den “fitteste mand”. Konkurrence formen er noget der ligger godt til mig. WBFF er en rigtig fedt konkurrence men er sgu ærligt meget i tvivl om det er noget for mig, jeg er bare ikke god til at lave “stage performance”

wbff-danish-championship-2012-Brian Nielsen-Muscle Model 2 wbff-danish-championship-2012-Brian Nielsen-Fitness Model-Evening wear

Hvad fremtiden byder er meget uvist. Lige nu har jeg gang i noget der kommer til at betyde meget for fremtiden. Hvis alt går som det skal bliver der ingen konkurrence for mig i noget tid. Ind til det er afklaret bliver træningen meget styrke præget, samt jeg vil prøve at komme til noget crossfit selvom der er lidt langt til det.